VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sen mens eller har den hoppat?

En sak som är säker är att jag inte är gravid men mensen är nu en och en halv vecka försenad och kommer den i nu i dagarna så är det nog så att den inte kommer mer under denna diet-period.

Tycker det är lite konstigt att den försvinner även fast min kroppsvikt fortfarande är relativt hög? Jag har dessutom en hel del fett kvar på kroppen. Känner mig ganska ”som vanligt” och inte så jätte-diet-hård som förra vändan. Känner mig ganska fyllig men tydligen inte tillräckligt fyllig för mens.

image

Körde ett benpass på Gymmet Stockholm i Liljeholmen. Kände mig ganska mjuk… som om kroppen var vätskefylld eller nåt. Fick inget pump någonstans och det brukar jag ju få så något är definitivt på gång.

image

Har sovit ganska dåligt och det märks på kroppen. Just nu reagerar den på minsta lilla.

Det är bara att fortsätta träna och äta kalorisnåla matlådor och hoppas på att kroppen gör sitt tills det är dags att stå på scen igen.

image

Har i två dagar kört min PW på denna hemska rulltrappa-maskin. Helt sjukt jobbigt! Svettas som en gris efter bara några minuter och efter 20 min är jag helt darrig i benen. Jodå att gå i ”never ending” trappor tar!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna