VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pt-Online

Danijela_hodges_pt

Bli del av Team Superset och låt mig få coacha dig till en stark och snygg kropp! Bli hälsosammare med mina tidseffektiva träningsprogram och lär dig äta rätt med mina matscheman.

BESÖK MIN HEMSIDA: SUPERSET.SE

superset.se

TRÄNING FÖR KVINNOR MED HÖGA MÅL!
MED MIG SOM DIN PT-ONLINE FÅR DU:
 • NYA träningsprogram varje vecka efter dina förutsättningar och mål (4-5 program i veckan).
 • Effektiva och funktionella övningar!
 • Du väljer om du vill träna hemma eller på gym
 • Olika nivåer på övningarna
 • Länkar med videoklipp på alla övningar
 • Återkoppling sker med en rapport i slutet av varje träningsvecka eller vid behov. Du kan maila mig hur ofta du vill och jag svarar på alla mail inom 24 timmar.
TRÄNA HEMMA ELLER PÅ GYM

Det spelar ingen roll om du inte har tillgång till ett gym men för att få ut max av mig som PT råder jag mina kunder att köpa hem ett par hantlar ett gummiband samt en kettlebell. (Vikterna varierar beroende på dina förutsättningar)

ptonline

SÅ HÄR SÄGER NÅGRA AV MINA KUNDER:

Anna Roos:
Tack vare Danijela och hennes träningsprogram som jag följt har jag blivit både starkare och uthålligare. Precis vad jag ville. Jag ville även gå ner några kilo i vikt. Att jag bara gått ner drygt 1,5 kilo har jag mig själv att skylla. Jag vet att mitt kosthåll kan bli bättre. Dock har jag minskat nio centimeter i midjan, vilket är kul. Skillnaden utseendemässigt är inte jättestor men jag känner mig ”tightare” och tycker att det syns. Jag har förbättrat mig i allt! Jag har ökat alla vikter och från att bara ha promenerat kan jag nu springa 5 km utan problem. Detta var den kickstart jag ville ha och nu är det bara att kämpa vidare.

Nina Eremar:
Efter bara 4 veckor kände jag skillnad i kroppen. Jag körde 5 dagars träning per vecka med Danijelas roliga och fokuserade program med nya utmaningar varje vecka. Danijela ger mig redskapen att förändra min kropp och hälsa, men det är jag som håller i nyckeln för att det ska fungera!
Programmen är jobbiga och man får alltid youtube-klipp som visar hur övningen ska se ut och har man frågor finns Danijela där för att reda ut begreppen!
För mig har det varit skönt när man får programmen, som en spark i rumpan, och sedan har jag en frihet att kunna göra dem när jag själv vill och kan!

Monika Lichuge:
Trots all dramatik och förkylningar hit och dit har detta varit den roligaste träningen jag utfört i hela mitt liv. Jag är jättenöjd med mina resultat. Jag har 27 i jeans nu goddammit! Har jag inte haft sen mellanstadiet.
Jag har lagt på mig mer muskler samtidigt som jag har gått ner i vikt vilket känns otroligt bra. Jag har blivit mycket starkare också, och lyckats genomföra övningar och träningspass som jag aldrig trodde jag
skulle klara av. Har mitt första träningspass färskt i minnet när det kändes som om jag skulle dö. Nu hade jag orkat det lätt som en plätt. Jag vill säga stort tack till Danijela som haft tålamod och peppat mig genom det här.

pt online

Kommentarer


 1. Petra Lundgren 25/01/2015 on 12:37 Svara

  Hej Danijela hoppas allt är bra ☺️, en lång förklaring kort !! Jag är intresserad av PT online , ja är en tjej på snart 37 år

 2. PT-ONLINE KAMPANJ | Superset 27/08/2015 on 07:54 Svara
 3. Amine 02/11/2016 on 18:58 Svara

  Hej! Kan jag träna moddig under graviditet? Hur mycket kostar det?

  Mvh

  Amine

 4. kerstin 11/01/2018 on 13:18 Svara

  Hej,

  Jag har tidigare tränat på elitnivå/mängd inriktat på långdistanslöpning. Jag är nu i dryga v37 och undrar hur hårt/mycket/länge jag kan träna? Min kropp känns bra och hindrar mig inte. Jag tränar spinning/ crosstraining och styrka. Är det ok att köra dubbelpass om jag känner att jag orkar det? Ok att träna minst 45 min varje dag?
  Tack på förhand,

  Mvh,
  Kerstin

 5. marie 02/05/2020 on 05:15 Svara

  sidan superset.se funkar inte Har testat både i Google och Safari
  Hittar ingen varning om add Block heller eller vad det kallas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna