VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Plåtning i bergen

Att det är vackert här i Serbien vet vi redan men att det kan bli vackrare än såhär… jo högt uppe i bergen är det fantastiskt! Vi åkte dit på de smala slingrande vägarna i en liten juggebil.

Det var en fotograf som jag känner som ville plåta mig för ett projekt.

Det var jättemysigt uppe på berget och fotograferingen var kul men ganska krävande då den innefattade massa hopp. Jag och min hälsporre kommer inte överens där.

I morgon ska jag kolla på bilderna,  jag tror vi fick ett gäng bra foton.

image

Jag tar en vattenpaus vid den flådiga produktionsbilen.

image


Kommentarer


 1. söderkis 01/08/2013 on 12:32 Svara

  Kul med utflyckt till olika serbiska bergsområden. Jag har själv åkt till (i kort följd) kopaonik, Zlatibor samt Stara Planina. Både för skidåkning samt träning sommartid. Fantastiska möjligheter alla tre. Kanske var Kopaonik flottast, Zlatibor bäst mat men Stara Planina mest oupptäckt….

  Serbien har otroligt mycket att erbjuda turister…det blir bara bättre!!
  Hälsningar från Sverige..

  • danijelahodges 04/08/2013 on 11:25 Svara

   Ja det är så vecketr där! Själv har jag varit i Zlatibor ofta, sedan jag var liten. Vackert! har där emot aldrig åkt skidor i Serbien. Kanske något jag bör testa.

 2. Linnea 11/06/2014 on 21:12 Svara

  Hej!

  Du är jättefin i kroppen men med tanke på hur hårt du tränar så är du inte sådär jättemuskulös. Är det för att du inte vill bli större, eller äter du för dåligt (lite)?

  Men som sagt, du är jättefin! :-)

  Linnea

  • danijelahodges 12/06/2014 on 20:00 Svara

   Tack,
   Jag jobbar stenhårt på att bli större men att växa på bredden när man är 181cm lång är inte så lätt. Jag är dock ”bulligare” i musklerna nu än på bilderna för detta inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna