VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pissigt värre

När jag vaknade i morse visste jag att det skulle bli en jobbig dag. Jag går in och ut ur perioder med mycket dålig sömn. När jag inte sover blir nästa dag superjobbig! Jag blir irriterad, trött, hungrig och svag… mycket dålig combo!

Blev till exempel sur på Ariel för att hon råkade spilla ut mitt morgonkaffe…fast egentligen var det mitt fel för jag hade ställt kaffekoppen på golvet för att jag var så stressad och skulle knyta skorna samtidigt som jag drack kaffe.

Tog mig igenom dagen ganska bra med jobb och möten, bortsett från att jag tryckte i mig 3 paket extra tuggummi för att jag var så satans hungrig hela tiden. Detta resulterade i en mycket dålig mage… tro mig!

Senare på gymmet släpade jag mig igenom världens sämsta bröstpass. Med snigelfart skräpade jag runt på gymmet och försökte hitta energi och kraft…. men icke! Jag var så svag och axlarna var så sköra och magen var så svullen efter mina 75 tuggummin jag hade tuggat på under dagen. Jag hade typ pump i käkarna och det känns som om dom växt av allt tuggande.

sats telefonplan

I morgon är en bättre dag! Sova… träna något annat än fittpissdips och en halv ätardag….samt träffa min vän som jag saknat.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna