VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

överkonsumtion

Jag vill att mina barn ska älska julen och få ett litet pirr i magen. Maten, granen, klapparna och julfriden. Vi firar julen varje år så varför inte göra den precis som man vill ha den!

Jag och Ian har inga andra att köpa klappar till än Ariel och River och kanske är det därför det alltid blir så mycket… jo, för jag tycker nog det blir lite mycket klappar. Jag vet att River skulle bli störtlycklig om han bara fick det där legot som han så gärna ville ha och Ariel hade som sagt nöjt sig med en ballong.

Jag ser i alla fall fram emot att se deras miner i morgon när de kommer ut i vardagsrummet. Jag älskar att se dem förväntansfulla! Jag har planerat hela dagen efter deras önskemål.

Klä granen, äta julgröt, gå på skattjakt i skogen, gå till skansen (om vi hinner), Kalle och julklappar, korv och köttbullar…. Jag är lyckligast när dom är glada!

granen

Bara till barnen….

tomten

Ariel klädd i tomtekläder (som hon ville sova i) med sin älskade ballong. Denna ballong har hon ite släppt taget om på två dagar. Den har följt med i bilen, på café, på minisats, i sängen….

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna