VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

När det svartnar

Efter två kvällar med besök och kolhydratrika middagar, en dags vila och sista passset innan dess var ett skitpass, så var jag rejält sugen på att ta ut mig själv totalt! Crossfitboxen hade varit givet om jag inte hade haft barnen. Det fick bli egenträning på Sats medans kidsen lekte på miniSats.

BEN… men även löpning. Ska försöka hinna löpa 4-5km om dagen (+styrketräning och Crossfit) fram tills dess att jag ska till Thailand. Där kommer vi att börja varje morgon i Muay Thai Campet med typ 8km löpning. Jag måste bli snabbare och mer avslappnad när jag springer då det är efter löpningen den riktiga träningen börjar.

Dagen pass var jobbig och jag ville köra mer men det tog stopp! I femte setet svartnade det för ögeonen i sista momentet och pulsen var väldigt hög. Då vet man att man lever i all fall.

Började med löpning 4km (5min/km)
Körde sedan 10 reps marklyft på 70kg utan vila emellan körde jag 10 KB front squat med 28kg, utan vila emellan körde jag sedan 32kg KB sumo squat, allt 2 set för att  i 3, 4, 5 setet öka till 90kg i marklyft 5 reps samma vikter och reps i front squat och sumo squat som i 1a & 2a setet.

kettlebell skivstång

Marklyft 70-90kg, front squat 28kg, sumo squat 32kg x 5 set utan vila emellan övningarna.

danijela

Klar

 


Kommentarer


 1. Marina Hammare 13/01/2013 on 18:54 Svara

  Hej!

  Vad kul att du ska åka på Muay Thai Campet, själv ska jag och familjen till Thailand i 5veckor och en av dom ska jag träna thaiboxning hos http://www.lantagym.com/index.html.
  Det ska bli hur kul som helst:)
  Jag är inte i riktig superform, jag var gravid men fick sorgligt nog missfall för ca 1mån sedan, men nu är jag redo att köra på igen.
  Dom har även öppnat en crossfit box här i Umeå, så jag har hunnit träna där två gånger, det är ju superkul och jobbigt:)
  Carl Dyal var där idag på deras invigning och coachade, han peppade mig när jag gjorde burpees, jag körde som en galning då:)
  Kram / Marina

 2. felicia 13/01/2013 on 21:43 Svara

  Hej där!! Hittade hit då jag söker lite kring att träna i Thailand. Så jag har lite funderingar som kaanske du kan ha lite mer koll på?
  Jag är het grön inom kampsport – mer än att jag kört box hemma och något pass sådär. Men jag älskar att träna och vill så gärna lägga två veckor av min backpackingresa på att träna!! Tror du det är dumt om man har dålig koll på det hela? Det finns ju för nybörjre och många ställen har ju mer fokus än just thaiboxning – mer alround träning eller så. Blev tveksam då du skrev att du börjat öva löpningen, skratt;) tänker det mer som en blandning av kunskap, en kul grej, inspo och det är något jag länge velat. Men ”vågar man” som nybörjare?

  Ha det kanon!! Och du? Grymt bra jobbat!!

  • Danijela 13/01/2013 on 22:09 Svara

   Vi är nog helt olika när det gäller syftet att åka och träna i Thailand. Jag vill kunna ge JÄRNET och suga i mig max av ALLT! Att inte hänga med i tempot finns inte! Jag läste på olika forum och det verkar som om det finns många nybörjare också som åker ner och tränar så jag tror inte du blir ensam. Det kommer att bli en GRYM upplevelse för dig men jag tror ändå att lite löpning och boxklasser här hemma skulle göra att du hängde med bättre där.

 3. Marina Hammare 14/01/2013 on 01:10 Svara

  Jag vet inte om du svarade mig eller Danijela eller båda:)

  Det framgick nog inte av mitt inlägg men jag tränar boxning, Nordick military training, lite Tahiboxning, gymmar, springer mm, jag är en riktig träningsnarkoman;)

  Det jag menade var att jag inte var i min bästa form, men är i alla fall i hyfsad form;)

  Kram

 4. Marina Hammare 14/01/2013 on 01:10 Svara

  Felicia menar jag så klart:)

  • Danijela 14/01/2013 on 12:10 Svara

   beklagar sorgen över bebis som aldrig blev… har också fått ett tidigt missfall för några år sedan, trist när man har gått och varit glad ett tag. Bra att du kommit igång igen och det är bara att ta nya tag. Det verkar som om du tränar mycket och jag skulle råda dig att styrketräna lite också. Det är bra att ha en grundstyrka när man åker ner då många övningar de gör kanske inte är det vi är vana vid här i Sverige. Konditionen verkar du ju redan ha koll på. Kollade på lite youtube klipp från lantagym. Det verkar superbra. De har enligt hemsidan delat upp passet på olika startider så man kan köra hela eller delar av passet. jag skulle vilja höra hur det var också efter du varit där. Vilket bolag flyger du ner med? pris?

 5. felicia 14/01/2013 on 16:06 Svara

  Tack för svaret!! :)

  Tror också det skulle ge ett grymt minne för livet!! :) Ska försöka träna mer box med en kompis här hemma, samt gå något pass när jag kommer upp till sthlm :) Lite problemn med vaderna så vågar i nuläget inte springa längre sträckor nämligen..:/ Men som du skriver verkar det som att en hel del nybörjare surrar runt där, i olika syfte – allt ifrån att bli superbra och förfina teknik till att gå ner i vikt eller bara få en hälsokick;)

  Hoppas jag kan trivas, älskar värme och träning så i mitt huvud är det såå kul!! :)

 6. felicia 20/01/2013 on 14:46 Svara

  Måste bara fråga: När ska ni åka? :)

  • Danijela 20/01/2013 on 20:36 Svara

   Åker i April… när jag fyller år! :)

 7. felicia 28/01/2013 on 22:04 Svara

  Ah, okej:) Jag åker ner nu den sjätte och ska vara på Tiger femtonde och två veckor framåt, men då kommer vi tyvärr inte vara där samtidigt ju. Hade varit grymt att träffa dig annars!! :) Men hoppas du får det kanon!! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna