VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Marklyft med enbensmarklyft

enbensmarklyft

Idag blev det marklyft! Körde några uppvärmningsset och sedan 5×10 på 60kg och 3×5 på 80kg. Jag kombinerade övningen med kettlebell enbensmarklyft.

Jag har scolios, som jag inte lider av, men som gör att min balans är ganska kass, därför tycker jag det är extra jobbigt att köra övningar på ett ben! Jag får verkligen koncentrera mig för att hålla balansen!

Enbens-marklyft är bra för att just arbeta med balansen, baksida lår, rumpa och core! och ihop med vanliga marklyft blev den en killer.

 enbensmarklyft

Försökte filma lite också….
http://www.youtube.com/watch?v=8Qn4r5LIH1I

Efter allt var klart bestämde jag att jag skulle göra gående utfall fram och tillbaka i korridoren på Sats Medis. Gissa hur många utfallssteg det blev?

sats medis

Det blev 130 steg!


Kommentarer


 1. Silvia 02/01/2014 on 23:34 Svara

  Hej! Jag fick barn för snart 5 månader sen och är så redo att börja teäna och bli av med alla kilona!!
  Min mage ser fortfarande rund ut som att jag fortfarande vore gravid och det får mig att undra om jag någonsin kommer bli av med den? :(
  Jag tränade inget under graviditeten och välsigt lite innan. Har du några tips och råd hur och vad jag kan träna för att tappa vikten och bli av med magen?
  Tacksam för svar! :)

  Ha det bra!

  • danijelahodges 06/01/2014 on 16:40 Svara

   Jag tycker du ska börja träna styrketräning! Träffa gärna en PT som kan skapa ett basprogram, eller köp en månads pt-online med mig så gör jag dina program med videolänkar. Bara så du kan komma igång på bästa sätt. Att få magen platt igen kan ta ett tag men styrkan ska du absolut börja jobba upp redan nu. Sedan får man förståss se över kosten också. MVH Danijela

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna