VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mamas och babies

strong_mama_sats

Torsdagar betyder att hålla i StrongMama klass och mysa lite med bebisarna när de fina mammorna tränar. Det blir liksom alltid lite extra gulligullgull på torsdagar och jag stoppar undan slavdrivar-danijela för ett tag.

Alla mammor jobbade fint och svettades och alla bebisar var snälla.

Vi avslutar alltid cirkelpasset med extra övningar för core och bäckenbotten.

 


Kommentarer


 1. Johanna 14/02/2013 on 18:56 Svara

  Hej!

  Har nyss hittat din blogg och älskar den! Tycker det är så härligt att se mammor som är motiverade att hålla formen och inte ”skyller” på bebisen i all evighet 😉

  Jag har en pojk som snart är fyra månader och jag har kommit igång bra med träningen men om du har några bra övningar att göra hemma för bäckenbotten hade jag gärna tagit emot tips på det! Jag tränar fotboll två gånger i veckan och tränar hemma resten men känner att jag glömmer av bäckenbotten och faktiskt inte kan komma på några bra övningar. Så väldigt tacksam för tips på det!

  Kör hårt! :)

  • danijelahodges 15/02/2013 on 21:32 Svara

   Hej Johanna,
   Välkommen till bloggen och grattis till bebis! 4 månader är en bra tid att börja trappa upp träningen så smått. Jag ska försöka spela in lite bäckenbottenövningar i ett videoklipp och posta på bloggen. Har en del bra faktiskt…
   Kram :)

   • Johanna 16/02/2013 on 12:56 Svara

    Jag körde igång med fotbollen efter 2,5 månad och trappade upp vid tre så jag kör redan för full så därför är det väl ännu viktigare att träna bäckenbotten också så det vore ju kanon med videoklipp! :) Tack!

    Jag har varit väldigt rädd för framfall men jag hade en snabb förlossning och ganska liten bebis så då är risken mindre säger dom. Däremot undviker jag ju fortfarande övningarna som innebär mycket hopp, då gör jag annat, men tror du jag vågar börja hoppa nu vid fyra månader också eller kan det vara klokt att vänta ännu längre med det? Det är ju inget jag måste göra..

    • danijelahodges 16/02/2013 on 15:23 Svara

     Måste du inte hoppa så hoppa inte. Jag var ganska försiktig i början då det dessutom var svårt att hålla tätt. Better to be safe than sorry! Men känns det bra så testa lite smått… alla är olika och du kanske är redo för att smyga igång din high impact träning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna