VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Low carb, hälsporre och PB i bänk

jag_danne_sats_medis

Low carb och hälsporre gör att träningen har varit ganska seg senaste veckan. Jag kan inte springa eller träna kampsport, lyfta tungt eller hoppa … knappt stå på fötterna ett längre tag men efter 2 behandlingar på idrottskadespecialisterna börjar kroppen ge respons på behandlingen. Jag känner mig nu okej i fötterna men ganska energilös och lite hungrig av min nya ”diet”… inne på 5:e dagen….

Och just i denna svacka  sätter jag ett PB i bänk 70kg! Jag är mycket nöjd! Nu är det inte långt tills jag tar min kroppsvikt (som dessutom minskar). Jag tog en reps på 70kg och det kändes väldigt tungt men den var min i all fall. Danne som stod och passade sa genast: Nästa gång tar vi 80kg! ha, ha, ha… mitt mål var min kroppsvikt så vid 75kg har jag nått mitt mål och det är jag faktiskt nöjd med just nu.

Jag och Danne tar PB!


Kommentarer


  1. B 23/02/2013 on 21:10 Svara

    Hej!

    Jag har en fråga ang att träna under graviditeten. Hur länge kan man träna som vanligt? När börjar relaxinet mjuka upp kroppen så skaderisken ökar? Om man håller på med träning med snabba förflyttningar, mycket snabba rörelser i höft och nacke, ner på golv snabbt (då man tar i med händer) etc som dans. Är det ok att göra detta i första trimestern?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna