VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jävligt irriterande

ÅÅÅÅÅÅH! Jag blir så trött på dessa surföräldrar som bidragit till att det råder fotograferingsförbud på slutuppvisningar med barnen!
jag inte sett den lilla notis Base23 hemsida där River dansar angående fotograferingsförbud hade jag som många andra föräldrar med kameran till avslutningen. Jag hade lovat River att ta massa fina kort som vi skulle sända till mormor. Vilken otrolig besvikelse för alla de föräldrar och barn som dagen till ära gjort sig fina!!! Inte ett enda kort fick vi ta!!
Jag tycker det är fruktansvärt att de fåtal föräldrar som är emot fotografering ska genomföra ett förbud mot flertalet föräldrar som vill ha bilder av sina dansande prinsessor och prinsar.


Dans är performing art, dans har oftast en publik, dans kommer alltid att fotograferas och varför förbjuda? De kommer ju alltid att möta fotografering både i skola, i parker, på semestern och på uppvisningar så VARFÖR detta förbud? Varför ska surföräldrarna alltid vinna över majoriteten? Tror de  att andra föräldrar  är där för att plåta deras” barn?? Och tror de verkligen att någon bryr sig om en liten prinsessa skuttar runt i bakgrundern på ett kort med MITT barn i fokus!? Vad lär vi barnen av detta egentilgen!? Att de lever i en skyddad verksrtad och att fotografering är ”fult”?

Jag är upprörd som så många andra jag talade med, fast ändå togs ju massor av kort när lektionen var slut av nästan samtliga föräldrar så man kan undra vad meningen med ett fotograferingsförbud är!? Jag blir så trött på detta! Att River inte ska kunna ha ett fint minne i sitt album från barndansen… ETT STORT, FETT MINUS FÖR BASE 23 PÅ JUNGFRUGATAN I STOCKHOLM!!!

HÄR ÄR LITE BILDER TAGNA EFTER LEKTIONEN OCH OJ VILKEN KATASTROF VA!!! (ironiskt)

base23Base 23 dansavslutning!
base23Fikat efter dansen var gott tykte River
base 23Ariel var också på plats och tykte bror var superduktig!

Ariel på base23Ariel kröp runt på dansgolvet


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna