VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag vann SM i Athletic fitness 2015

Ord kan inte beskriva den känslan som infann sig på scenen när mitt namn ropades upp som SM vinnare i Athletic fitness!

Det stod mellan mig och Amanda Almroth och då hon är en helt grym atlet var jag säker på att hon skulle vinna. Med 1 poäng mer kammade jag hem guldet! Det var ett lyckorus som gick genom hela kroppen och jag förstod att måste placerat mig bäst i fysikronderna.

image

Rodden gick också väldigt bra och jag fick ihop 587m på 2 minuter och det gav mig en andra placering. Chinsen och dipsen gick inte riktigt som jag hade planerat då jag fick böja benen för att inte nudda marken. Vet inte riktigt vad totalen blev på det momentet.

image

Just nu känner jag mig stolt och nöjd över den stränga diet och träningsregim jag hållt som bidrog till min förstaplats.

Alla dessa timmar i gymmet, alla gånger jag missat att natta barnen och läsa saga för dem för att jag varit och tränat, allt svett, alla tvivel och alla drömmar fått en belöning!

image

Jag ställer mig ödmjukt tacksam till min kropp som trots 42 år på nacken håller för min hårda träning. Jag är tacksam för att jag har bra människor runt omkring mig som tror på mig och peppar mig när jag tvivlar.

image

Självklart tackar jag min ”stränga” coach Linnea Enstedt som pushat mig genom det här. Utan henne hade nog inte formen varit där den var idag.

Tack mamma som kom och hejade på mig i publiken och tack Team MM Sports för ett bra tävlingsteam.

image

Jag tittar på min pokal och vill bara hem till mina barn så dom kan få hålla i den, för det sa dom att dom ville. River och Ariel hade tittat på live streamingen och de ringde direkt efter prisutdelningen och sa grattis mamma! Jag är så glad att få göra dem stolta och visa dem att allt går bara man sätter tydliga mål.

image

Mitt första SM guld! Fan vad stolt jag är!


Kommentarer


 1. Linda 13/09/2015 on 18:31 Svara

  Gud va coolt! Skitbra kämpat och roligt att se hela resan! Jag följer dig och är imponerad av din chinsträning. Ha det gott!!

 2. Elin 13/09/2015 on 19:29 Svara

  Gratulerar! Starkt jobbat!

 3. Pernilla 14/09/2015 on 12:57 Svara

  Grattis, vilken häftig känsla det måste vara

 4. Tonje Saeveraas-Dannert 14/09/2015 on 13:53 Svara

  Grymt bra jobbat!!! STORT GRATTIS!!!

 5. Ingela 14/09/2015 on 20:27 Svara

  Du är grym ! Jättestort grattis det är du verkligen värd!

 6. Anna 16/09/2015 on 18:24 Svara

  Otroligt häftigt att följa dig via bloggen, se hur du sliter och kämpar, och så vinner du till och med! Välförtjänt. Grattis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna