VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag mår bra!

Ja, jag vet att mitt ansikte tappat kinderna och jag vet att jag ser lite trött ut men jag mår faktiskt bra! Det är två veckor kvar till tävling. Jag är i fas! Jag är på en hård diet och väger in min 181cm långa kropp på 66kg! Då kan man inte vara superman och piggeling, man gör det man ska och slösar ingen energi på något annat. Jag är där jag ska vara och visst, energin kanske inte är på topp men det är normalt i denna fas av dieten.

Varje dag får jag olika kommentarer om min kropp av olika människor (och det är helt okej). Här är några:
”Nu ska du inte gå ner mer va?”
”Snart får du plats genom ett sugrör”
”Jävlar vad du ser buff ut”
”Shit kolla dina ådror!”
”Det ser läskigt ut”
”Jag vill se ut som dig, hur gör du?”
”Du ser helt klar ut. När ska du tävla?”

Till och med min bilmekaniker som bytte sommardäcken på min bil la en kommentar trots att jag hade både jacka och jeans på mig:
”Vad har hänt med dig? Du är ju bara hälften!”

Jag själv kan inte se detta. Jag snöar ofta in på delar av kroppen som jag inte är nöjd med. Typiskt mig! Exempelvis är min mage bara platt. Förutom när jag ligger ner för då kommer rutorna fram. Detta stör mig! Jag vill ha min ”ligga-ner-mage” när jag står upp.

Men det är klart att jag märker att nästan 10kg är borta… Det känns såklart lite underligt att mina skinny-jeans sitter baggy och faller av om jag inte har skärp. Det känns kul att titta sig själv i spegeln och ja… det känns som om jag är precis där jag ska vara…. i fas.

image

Från dagens poserings pass med coach Linnéa.

image

Magrutorna i ligg-läge… hihihi

image

Trött… jovars…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna