VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Invägning

Vid jämna mellanrum träffar jag mina fantastiska coacher Clas och Linnea Enstedth för att vägas och mätas. Vi går igenom hur det har gått med träning och mat och gör de justeringar som krävs för att hålla rätt fart och fokus på mat och träning.

Jag väger mig och Clas gör mätningar med måttband. Det visade sig att jag gått ner lite i vikt och tappat 3cm från rumpan och magen! WHAT?! 3cm är ju mycket! Hur stort var mitt ass förut liksom?? Jag hade tappat 2cm runt armarna också.

Då det är långt kvar till tävling är det inte bra att börja droppa i vikt i detta skede så Clas la därför till 10g extra kolhydrater vid varje mål samt fler riskakor efter träning.

Det är kul att kroppen ger bra respons på maten under så kort tid men nu måste jag verkligen lägga mer fokus på att bygga! Chins- och dipstark vill jag bli men som vanligt sätter min taskiga axel käppar i hjulet för mig. Just nu får jag inte dippa alls, allt för att försöka bli fri det onda i axeln, men givetvis vill jag dippa… Det går inte heller så lysande på mina axelpass… jäkla axelhelvete! Men det är bara att se ljust på tillvaron och kämpa på!

20140605-194035-70835736.jpg
Mina fina och proffsiga coacher! Läs Linneas blogg här:Linneas blogg

Tänkte att jag skulle lägga upp de formbilder som Linnea tog på mig men jag tycker jag ser lite fånig ut, så jag lägger upp dagens gymbild istället. Anledningen till detta är att jag poserar på bilderna fast det ser ut som om jag inte riktigt kan… ja, det är svårare att posera än man kan tro! Fick massa hemläxa när det gäller att vrida kroppen i en onaturlig ställning för att skapa rätt illusion på scen.

20140605-194401-71041812.jpg
Hej Biceps!
Det syns på runda magen att jag äter mitt ris i alla fall!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna