VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I love Sturebadet

Min doktor och jag diskuterade bästa metoderna för att bebis naturligt ska vilja komma ut. Som alla säkert redan vet är man i vecka 39 otroligt trött på att vara gravid och vill inget hellre än att föda barnet. Han sa att träning inte gör att bebis kommer ut fortare (det visste jag redan) men däremot avkoppling. Många kvinnor får sina värkar på natten och det beror på att man slappnar av när man sover.

Vilken tur att jag hade fått ett presentkort av min kära man till Sturebadet. Denna dag blev fantastiskt avkopplande. Började med en timmes träning i Sturebadets gym. Jag tränade de stora muskelgrupperna på en ganska medioker nivå. Sedan hoppade jag i det tempererade turkiska badet och simmade i 30 minuter till den lugna musiken som spelades i spa-avdelningen. Efter det hade jag 80 härliga minuters ansiktsbehandling som innefattade peeling, spirulinamask, djuprengöring, ögonbrynsfix, ansiktsmassage, fot, hand, nacke och skalpmassage…. Helt underbart!

Efter det tog jag en lång dusch och använde produkterna i det lilla kittet man fick med sig. Sedan satt jag i bastun en stund och bara njöt av min fantastiskt avkopplande dag. Nu får vi se om bebis behagar komma ut snart då? I vilket fall som helst är Sturebadet rätt aktivitet för en gravid kvinna i vecka 39.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna