VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Högintensiva pass är tillbaka

Skulle vilja göra en fettmätning igen. Det känns som om jag ligger bra till, då snackar vi estetiskt! Däremot blir man svagare av att smalna av tio kilo som jag gjort och även lite skörare. Vid 41 års ålder är det lätt att gå sönder och tuff diet gör inte saken bättre. Man får passa sig extra noga så man inte gör något dumt med kroppen som triggar igång en onödig skada. formbildDet är tufft att köra diet och träna så hårt men jag är ändå så otroligt glad att jag gör denna resan och jag har kul! Visst, ibland ruttnar jag på allt, men på det stora hela har jag kul varje dag.

Idag efter min Prformance klass på SATS Sjöstaden, mötte jag upp mina teammates Sara och Mille. Vi körde bodyfitness posering i ca en timme och det var mycket nyttigt! Vi övade främst på T-walk och jag känner mig ganska trygg i min gång. INTE KLAR, men trygg. Det känns okej!

poseringbodyfitness luciapokalenMille, jag och Sarah kommer att tävla i olika klasser på luciapokalen (som ni säkert förstår). Jag kommer iof se ut som ”långisen” i veteranklassen också men det gör inget. Jag ska vara en ROCKHARD långis!

posering inför luciapokalen 2014Det är svårt att poser och ta bilder samtidigt….men det slipper jag ju sedan så då ska jag minsann spänna benen också!

Efter poseringen körde jag och mille ett benpass som avslutades ihop med Alex och Alex och en helt galet jobbig crossfit WOD:
20 min AMRAP

10 Thrusters
10 Boxjump burpee
10 Jackknife
200m rodd

Satan i gatan! Tror det blev 5 hela varv!crossfit wodDÖÖÖÖÖÖÖÖD!!!!
Detta är faktiskt det fjärde högintensiva passet denna veckan! Nu jäklar ska jag bränna det sista fettet!!! Jag kör inga långa högintensiva pass, max 20-30 min men på 100% såklart!

endorfinerMille och jag är endorfinhöga!! Hepp, hepp FAN vad vi är bra!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna