VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hälso Pizza A la Danijela

Många frågar mig om jag kan lägga upp fler recept och mattips. Jag ska vara helt ärlig och erkänna att jag är lite lat och tråkig. Jag överlåter gärna matlagningen åt min man eller åt sushirestaurangen. Jag gillar mat men när det gäller att laga rolig mat är faktiskt min man så mycket bättre än mig på att slänga ihop nyttiga måltider. Men såklart kan jag också massa goda recept om jag bara vill.

En gång fick jag för mig att jag skulle baka hälsoPizza efter att ha druckit ett par glas vin. Min man tyckte det var så roligt så han filmade mig i köket. Och vad kan vara bättre fredagsmat-tips än en härlig hälso Pizza!
Mmmmmm, det blev till slut en riktigt god Pizza, trots några missar :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S5WCZWU5YWI[/youtube]


Kommentarer


 1. jenn 13/05/2011 on 11:04 Svara

  åh fel kod – skriver om!

  Gillar din svengelska i klippet och pizzan ser ändå jäkligt bra ut trots omständigheterna 😉 Tänkte på det – Keso var ju ett bra tips som måste prövas – men visst är färsk mozzarella också en bra ost med mindre fett? god dessutom! :)

  • Danijela 13/05/2011 on 11:44 Svara

   Ha, ha, ja sådär pratar jag efter några glas vin :)
   Jo visst är mozzarella ett bra alternativ men keso har ändå färre kalorier om man nu räknar kalorier. Keso: ca 93kcal/100g Mozzarella: ca 247kcal/100g

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna