VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gymmet Sthlm

Idag slog nya Gymmet Sthlm upp dörrarna till sina lokaler i Liljeholmen. Det var precis som jag trodde, ett välplanerat gym med snygg layout, bra utrustning och belysning. Till och med musiken var i helt rätt volym för mingel och workout.

image

Jag skulle köra rygg idag och det innebär chins och chinsställningen fick ett minuspoäng. Vi som tävlar i AF vill ju ha raka stänger att hänga i och det fanns bara krökta. Vill däremot (i efterhand) tillägga att tre dagar efter öppningen hade dom köpt en rak tävlings-korrekt-chins stång så det blev en guldstjärna på det!

image

Mötte coach Linnea med kameran i högsta hugg för en snackis och diskuterade chinstekniker med Knasen länge och väl. Gjorde mina 100 chins men med ganska långa intevaller med sociala inslag.

image

Minglet fortsatte utanför gymmet i solen med fina Emelie Hollsten som också styr sin träning mot AF. Verkligen jättekul!

Summerar upp en trevlig dag på ett trevligt gym med trevligt sällskap med att dra till badet för att njuta av Sveriges kanske enda soliga dag den här sommaren.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna