VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fula dyra skor

Jag har skrivit en del om min hallux valgus op. samt min hälsporre som hindrar mig att träna som jag vill.

Okej,  träningen är en sak när man har dåliga fötter… frustrerande och smärtsamt men det finns även något annat frustrerande…. skor!

Alla mina skor såväl träningskor som finskor och vardagsskor passar inte längre. Jag har tidigare haft stl 40.5 men nu måste jag använda stl 41-42 för att inläggen ska få plats. Sedan är vissa sorters skor bara att glömma, exempelvis smala skor med klack, tunna ballerinas, flip flops och platta sandaler.

I dag gjorde jag för första gången det otänkbara…. jag köpte ett par foträta ecco sandaler för 800kr. Det var dom ”snyggaste” jag kunde hitta…snygga är en överdrift.  Dom är okej och jag slipper få ont.

Jag inser bittert att jag härmed tagit förväl till snygga skor och glädjen i att köpa skor….

image

Dom snyggaste ecco sandalerna jag kunde hitta….


Kommentarer


  1. Eva 05/08/2014 on 16:32 Svara

    dessa var väl inte så fula. Dyra ja visst. Jag tycker inte de ser Hallux vänliga ut då de inte går att reglera. Själv fick jag Hallux valgus efter ett slag på foten för fem år sedan. Ont har jag inte nu, men hade väldig smärta i flera månader och inflammation i säkert ett år. jag har alltid haft svårt att få tag i skor p.g.a tunna vrister. de på bilden skulle jag inte alls kunna ha. de går ju inte att dra åt, Inte blev skoproblemen lättare när knölen kom dit. måste ha mycket plats fram och tajt runt vristen samt att jag aldrig har kunnat gå i platta skor. Lagom klackar är svårt att hitta som modet ser ut De har sagt att skadan är för liten för att operera. men i fjol blev det värre då jag fått två hammartår pga att stortån trycker på. jag köpte ett par snygga och dyra sandaletter (inte så dyra som dina) som jag trodde skulle passa, men tyvärr går det inte att undvika skav på mellantån. jag undrar om hammartår rättas ut ifall man opererar valguesen

  2. peddot från ystad 14/03/2022 on 13:35 Svara

    hej! Fina fötter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna