VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fetaste mannen Vs Magraste kvinnan

Den feta mannen i videon väger 444kg och den magra kvinnan väger 25kg. Båda siffrorna är så extrema och jag undrar hur det kan bli så fel? Vad händer i hjärnan hos dessa personer? Varför kan de inte sluta /börja äta? När går ett vanligt mat ”svullande” över i en besatthet? När tar en bantningskur över ens liv?

Jag jobbade ihop med en man på en teater under ett projekt, en mycket smart, omtänksam, framgångsrik man vars dotter hade dött i anorexia. Han sa att de gjorde allt de kunde för att få henne frisk men det hjälpte inte. Anorexian tog över och hon dog.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Vi befinner oss i en era där fler och fler börjar träna och våra ideal har förändrats…”Strong is the new skinny”! Nu talar jag om sunda ideal med nyttig mat och träning. Vi förespråkar muskler istället för ben och skinn, vi förespråkar hemlagad nyttig mat istället för snabbmat. Vi förespråkar självrespekt istället för självdestruktion. Jag är glad att det är så jag lever, för det är just en sådan syn på kroppen som jag vill ge mina barn.

https://www.youtube.com/watch?v=JwRGdOuk7zE

444kg

25kg


Kommentarer


  1. angelixa84 13/01/2014 on 17:49 Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna