VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En vecka in i nya upplägget

(få ditt eget kostschema på min nya sida: superset.se )

Förra torsdagen började min resa med helt nya upplägg för både kost och träning. Allt för att förbereda vägen till mina mål… att i december vara stark som en björn i chins och dips och riktigt rippad i bikini.

När man ska tävla i athletic fitness är det inte på tävlingsdagen tävlingen börjar utan resan dit är viktigast. Den som har tränat smartast och klarat hålla en bra diet kommer längst. På tävlingsdagen visar man bara upp sina resultat.

Just nu kämpar jag på med mitt ris. Att förbereda maten och koka allt detta ris som jag ska äta tar tid. Allt ska vägas och stoppas i matlådor. Det tar tid MEN det är ganska skönt när man är klar för då slipper jag tänka på matlagning i några dagar.

Maten har faktiskt fungerat väldigt bra och förutom allt riskokande är det lättare än jag trodde. Jag packar min kylväska på morgonen och på kvällen är den tom och uppäten, enkelt!

image

Träningsmässigt är jag i en liten dipp. Jag jobbar som vanligt hårt varje pass och det suger i musklerna men när passet är slut är jag inte nöjd. Känner mig inte klar. Känns som jag har mer att ge. Jag borde vara jättestark nu när jag äter så mycket kolhydrater men jag känner mig väldigt average.

Känns tomt att inte köra cardio och jämför jag med mina tidigare hard core crossfit upplägg så är det stor skillnad på träningen.

image

Mitt första dips pass efter axelskadan var inte helt lysande…. Jag har ju inte kunnat öva på dips på länge, men jag får inte stressa detta! Det värsta vore om axeln gick sönder igen. Jag har lång tid på mig att jobba med mina dips.

image

Nu ska jag fortsätta fokusera på att bli stark och jobba ännu hårdare. Jag saknar total utmattning!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna