VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En intervall räcker

Hemma igen till 30 graders värme… underbart! Detta firade jag med att tappa bort min plånbok. Letade inne, ute och i bilen i en timme sedan ringde jag och spärrade mina kreditkort och körkort överallt där man kan spärra kort.

När det var gjort 2h senare satte jag mig i bilen och fann plånboken mellan sätet. Nu får jag vänta en vecka på att spärrningen ska hävas.

Körde ben som ett välkommen hem pass; front squat, sumo squat, raka marklyft och utfall, benspark och curl… Det blev ett bra pass, då jag idag går konstigt för att träningsvärken börjar smyga sig på. Kvittot liksom  :)

Vet inte varför jag ville köra roddintervaller idag… en form av vilodag i mitt huvud…. dålig plan! Körde 2 st 1 min intervaller på 100% och försämrade min tid och självförtroende totalt. Gav upp då benen fick sådan syra och tänkte rädda det som var kvar av det korta pass jag så dåligt planerat (hade bara 40 min på mig då minisats stänger kl 14 under sommaren).

Hann köra ett express pass där jag i 5 set körde dipps, triceps extentions och biceps curls. Fick pump, kändes bra och jag var ganska nöjd när jag gick från gymmet.

image

Toppar välkomnandet hem med att köra 2 st lågkaloridagar. Tro det eller ej men det kändes tryggt och bra att gå tillbaka till matlådorna igen. Inga konstigheter liksom.

image

Fixar härliga smoothies på jordgubbar och body science protein pulver från MM Sports (rich chocolate).

image

En annan favorit som jag aldrig tröttnar på är minikeso med apelsin och kanel. Jättegott som mellis i solen!

Sedan är det sol och bad som gäller resten av tiden… med mina små… mina älsklingar!

image

Ariel i solglasögon med en glass i handen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna