VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Discoträna

Dagen flög iväg! Jobbade med Quiet Solutions hela dagen och senare till frissan för att kirra den hemska utväxten. Börjar bli en riktig ”silver fox” nu….urk! Satt och jobbade på ipaden medans mina små grå hårstrån sakta blektes bort och resultatet blev riktigt fräscht! Känner mig som mig själv igen.

Sedan var det inget kvar av dagen men jag var tvungen att ta en snabbis förbi gymmet innan ungarna ska hämtas på dagis. En snabbis blev det verkligen, kändes nästan som om jag discotränade, för jag fick grym pump i både biceps och triceps. Körde bröst också men som vanligt när jag kör bröst känner jag mig mest rädd att få ont i axeln igen.

discotränaTestade att träna med utsläppt hår för jag ville inte pajja looken (ha, ha, ha). Har nog aldrig tränat utan att sätta upp håret och undrar alltid varför dom där tjejerna med långa naglar aldrig sätter upp håret när dom tränar? Efter att ha kört mitt discopass nedsläppt så undrar jag ännu mer hur dom orkar träna med utsläppt hår?? Det blir ju sjukt svettigt i nacken.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna