VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Diet point App

Många kunder undrar om jag vet några bra appar för mat/måltider så jag testade några och fastnade för en app som heter Diet Point. Det är säkert inte den enda eller bästa i djungeln av appar men den är gratis och enkel. (Och min research av appar var inte speciellt omfattande)

Jag valde ur menyn på appen en high protein, low carb fish and seafood diet och sedan satte jag en reminder till när jag vill äta. Varje gång det är dags för mat plingar telefonen en sekund och man kan kolla vad man ska äta.

Jag äter inte det som appen säger att jag ska äta men det är bra att få en reminder till att man BÖR äta och mängden för målet. Exempelvis om det står ”8 pieces tuna or salmon sushi” så kanske jag istället äter grillad lax med grönskaer. Står det ”a small apple” så kanske jag äter ett annat litet ”snack”. På detta vis får man bättre koll på sina måltider.

Många har problemet med att de hoppar över mål och sedan vräker i sig snabbmat när hungern sätter i. Äter man alla sina mål på rätt tider slipper man toppar och dalar!

Vill man följa dieten i appen finns även inköpslista att tillgå.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i5fkc7xF-ac&feature=player_embedded#![/youtube]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna