VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagen efter Luciapokalen

Nu är tävlingarna över och jag sittter på tåget hem från fitnessfestivalen. Jag känner mig lite som en matkoma-zombie just nu och har nog inte riktigt landat efter dessa två stora tävlingshelger.

image

Det var 18 helt grymma tjejer som tävlade i veteranklassen. Alla var verkligen helt enastående! Jag placerade mig på en 8:e plats och får vara nöjd med det.

image

Visst hade jag hoppats på en finalplats men jag hade allra hårdaste konkurrenterna. Veterantjejerna var helt grymma i år! Vilken line-up!

image

Just för den här resan kunde jag inte gjort mer. Jag gav 100% all in i tävlandet!! Jag följde min diet slaviskt i 5 månader och tränade hårt. Jag var precis där jag skulle vara och jag är nöjd med min diciplin.

image

På tävlingsdagen var jag hård! Allt satt på plats och trots enormt mycket nerver var det magiskt på scen! Det var rent ut sagt skitkul att stå där!!!!!

image

Känslan är oslagbar! Man har kämpat så hårt för dessa få minuter i rampljuset och plötsligt står man där!

Man spände musklerna statistik så länge att man var helt mör efteråt.

image

Tycker mina poseringar satt fint. Här är våra back-poser. Jag står i blå bikini 2a från vänster.

image

Det var så hektiskt och mycket folk backstage och jag blev ganska stressad. Tur att fina Simon Moore hade koll på läget och var en sådan pärla mot mig backstage! Även Tove hjälte mig med skor och lim och allt vad det var. Tur att man har alla fina teammates från MM Sports!!!

image

Backstage med finaste Mille! En teammate och vän genom hela denna resan!

På secnen kände jag mig extra trygg för Luciapokalens kommentator var min fina proffsiga coach Linnéa Enstedt. Hon var så bra i den rollen! Hon är så jäkla proffsig och jag känner mig tacksam att ha haft henne och Clas vid min sida genom denna resa.

image

Finaste coachen! Har henne och Clas och tacka för min fantastiska form… mitt livs form!

image

Nu lägger jag mina 64kg bakom mig och ser fram emot att gå upp i vikt och börja bygga muskler på riktigt igen.


Kommentarer


  1. Lina 02/12/2014 on 13:04 Svara

    Stort grattis!!!! Vad kul :) kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna