VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bränna fett och behålla muskler

Jag är hungrig och det känns som om jag bara vill äta hela tiden… fast det gör jag ju förstås inte. Stoppar ett tuggummi i munnen och stillar begäret. Det är tufft att gå på diet men samtidigt kul att se musklerna träda fram.

image

Jag har inte minskat i vikt denna veckan och det är lite oroväckande. Lägger in en liten växel på cardion men tänker inte köra för mycket. Vill inte stressa kroppen i onödan med hård cardio och riskera att tappa muskler. Fokus ligger på att behålla styrka och muskler. 

Det är viktigare att mina chins och dips-pass går bra än att vågen visar ett kilo mindre, men samtidigt vet jag att jag har en del att gå ner för att få den bästa formen. Det är helt enkelt en balansgång att få till det perfekt.

image

Igår körde jag ett bra ryggpass med teammate Ellen. Känner i latsen idag så det måste ha varit ett ganska effektiv pass tots lite långa vilor för det sociala.

image

Jag och Ellen är lika långa och det är kul för det är sällan jag träffar tjejer i min längdklass. Hon jobbar mot Bodyfitness så i Athletic fitness är jag fortfarande ensam om att vara så lång.

Status: Det går bra men det kan alltid gå bättre! Nu vill jag ner i vikt och hitta mer kraft i rodden.


Kommentarer


  1. Lina 29/07/2015 on 20:10 Svara

    Imponerande!!!! Lycka till!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna