VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Att bygga en rumpa

När fettet försvinner från kroppen ser man ganska tydliga förändringar rent estetiskt. Musklerna blir synligare och man blir hård. Kläderna sitter lösare och folk som inte känner mig ger komplimanger i gymmet. Det är kul och peppande MEN det finns andra saker med att tappa fett som blir ganska uppenbart. De ”kvinnliga” formerna försvinner.

Inte för att jag någonsin haft stora bröst men nu är dom helt borta. Platt som en pannkaka! Det gör inte så mycket för jag gillar ändå inte stora bröst. Rumpan är också en del som fylldes ut av mycket fett och nu är även denna del mindre…inte borta men platt på något vis. Den står inte ut och jag blir helt rak i profil där bak om jag inte spänner vill säga.

I mina benpass tänker jag mycket ass, ass, ass… let’s build that ass!! Djupa böj! Mycket böj! Sumo squat, utfall och raka marklyft. Kämpar hårt med att få kontakt med rumpan. Jag har märkt att det inte alltid är så lätt men oftast om jag lättar på vikterna så får jag bättre kontakt.

squatKroppsvikten på stången var tungt idag. Sören fick passa. Blev nästan lite yr. Kanske för att jag varit sjuk…

Körde mysiga djupa sumo squat i smith maskinen. En riktigt härlig övning för rumpa och lår! Givetvis blev det även lite raka marklyft och bensparkar som grädde på moset. Gött pass i gött sällskap med bra flow!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna