VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

90kg knäböj börjar bli lätt

Kaxig rubrik?… 90kg på stången är inte ”lätt” men det gick väldigt bra idag trots att jag inte sovit i natt. Jag sover alltid dåligt så skillnaden är kanske marginell på en natt med dålig sömn eller en natt med extra dålig sömn.

Jag tog en PW från jobbet till Slakthuset så jag var varm när jag kom dit. Gjorde ca 3 uppvärmnings böj med stång och sedan började jag med stoppböj. Jag la på 70kg på stången och jobbade ner i bottenläge, där stoppade jag några sekunder för att vända och pressa upp igen. Det krävs mer styrka för att kunna stoppa i bottenläget och sedan trycka upp igen och idag kändes det som om jag hade ganska mycket tryck i benen.

Efter 4 set stoppböj lastade jag på 80kg på stången och körde 6 reps i 4 set sedan la jag på 90kg och körde två set med fyra respektive tre reps. Jag sänkte sedan vikten till 50kg och jobbade högrep knäböj med superset utfall på samma vikt. Mjöklsyran var vidrig! När jag kört 4 set högrep gick jag vidare och körde 5 set i bensparken. Kunde knappt gå efteråt! Hääääärrrrligt!

Ett videoklipp från idag

squat slakthuset

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna