VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

13 dagar kvar till SM

Det är helt sjukt vad galet nära det är nu! Enda sedan Decembercupen förra året har jag jobbat mot målet att tävla i AF igen och förbättra mina resultat. Om 13 dagar är det crunch time och jag är både redo och inte redo på samma gång.

image

Jag har satt mina egna mål på träningen flera gånger  och det är bara mina egna resultat som jag bryr mig om (vad alla andra gör skiter jag i) och mina coacher är nöjda med min form så på det vis är jag så redo jag kan bli.

Däremot har dieten och den stora mängden träning gett mig några nya skador som jag absolut inte räknat med så nära inpå tävlingen och det gör mig lite nervös.

image

De skador jag fått är i min mening läskiga skador som inte gör ont men leder till att jag tappar greppet. Det är någon nerv som kommit i kläm. Första gången det kom höll jag på att tappa en hantel i huvudet på mig själv för att greppet bara gav vika.  

Naprapaten säger att det kommer att gå över om jag vilar så om 13 dagar ska jag vila! Inga chins och dips tills greppstyrkan är tillbaka. Tyvärr har detta lett till att jag inte kunnat gen-repa chins, dips och rodd utan fått vila greppet istället. Nu känns det okej så jag håller tummarna! Låt det bara funka där… de få minuter jag har på scen… Jag känner på mig att det kommer att gå bra ändå.

image


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna