Just nu känner jag mig helt tom. Helt tom på ord, känslor,lust och tankar. Jag tror att mitt huvud har fått överdos av allt detta och därför lagt av. Jag hatar den här känslan, för jag vet inte vad jag känner…. vad vill jag ens? Fick jag välja just nu så skulle jag vilja gräva ner mig i en grop.

Jag måste ju erkänna att det är ganska bra att det går att bli så här tom, det är ju iaf bättre än att känna psykisk smärta.

Love ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Bella

    Skickar massor av kramar till dig ❤️

  2. Postat av: Anna

    Hej!

    Jag vet att du har psoriasis och det har även jag! Jag vet även att du arbetat/arbetar som modell och därför antar jag att du säkert använd dig av spraytan för att få en härlig färg till någon gala osv? Jag tänkte göra en spraytan men undrar med dig hur det blir om man har psoriasis? Blir det extra fläckar? Blir det jämnt? Förstår att du inte är någon läkare och inte vet hur min hud reagerar specifikt… hahae

    Kram kram

Lämna en kommentar