Visst ser mina läppar stora ut? Duckface? Nej, det finns ett annat hemligt knep för att få dem att se större ut. Nu för tiden så är det mycket fokus på läppar. Unga tjejer gör Duckface och vissa gör dem större med hjälp av olika metoder, stora läppar är liksom något alla gillar.

Mitt tips till er är att hoppa över alla sprutor och duckface och istället använda er av smink.

Det ända du behöver är en läppenna som är lite mörkare än dina vanliga läppar och ett läppglans (jag använder No7 penna samt makeupstore läppglans).
Som ni ser på bilden så lägger jag en tunn kant med läppennan runt hela läpparna, lägg pennan precis vid din läppens kant. Efter det applicerar du läppglanset och genast upplevs dina läppar större. Det är inte svårare än så.

Ett enkelt snabbt o snyggt tips som jag använder mig av dagligen.

Love, Ellinor

Lämna en kommentar