Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Födelsedagsfika

Igår var det Mikaelas födelsedag.

Hennes dag😊

Hon följde med och handlade allt för tårtan,valde allt själv.

Hon var noga med att hon skulle göra tårtorna ,sen fick Erika och Cilinne hjälpa till med en😊

Det är kul när man tittar på o ser hur koncentrerade dom är .

Dom vart jättefina😊

Och goda 😊

Tog bulle till,jag är inte så mycket för kakor 😊

Hon var jättenöjd med sin dag,hon fick pengar som hon köpte nya hästar på Stare Stable och ska även handla på Dollarstore sen.

Sen fick hon Bratz docka och massa olika Slime .

Sen fick hon ägg som blir dinosaurie när man haft den i vatten ,ska bli kul att se,vi testar ett ägg just nu.😊

Kul när barnen är nöjda ,då känns allt bra😊

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons