Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Grattis Mikaela på din 9 årsdag

Idag fyller vår tjej 9 år 🍰🎂🍭🍡

Grattis fina du😘

Hon vill själv baka sin tårta idag med hjälp av Erika så det ska hon få.

Vi ska handla allt sen så får ni se hur dom blev😊

Det är riktigt fint väder idag ,strålande sol o den värmer till o med 😊

Nu längtar man till våren.😊

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons