Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Morgonpromenad

Nu har man äntligen kommit hem efter morgonens lämning på dagis och promenad efter det.

Idag var det bara Sandra som jag gick med då Rasmus skulle med bussen tidigare idag😊

Hans grupp från dagis skulle till Idre så han åkte med Ebba och Cilinnes buss där barnen och fröknar redan satt på😊

Han har pratat om detta hela helgen o frågat hur många dagar det var kvar.

O idag var det äntligen dags😊

Han vad snabb på att vakna o redan klätt på sig innan jag sagt nått😅

Dom åt frukost och åkte iväg ,Cecilia gick med dom mindre skolbarnen till skolan och jag gick iväg med Sandra till dagis.

Det blåste kallt igen,alltid när man ska gå oxå🙊 blir så himla kallt då.

Vi var helt röda i ansiktet när vi kom till dagis.😊

Gullungen 😍

Vart liten promenad hem sen.

Skönt det känns efteråt😊

Nu har jag druckit lite te o ska städa upp lite😊

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

2 reaktioner på ”Morgonpromenad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons