Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Jag tappar mitt hår

Inte lite heller utan massor.

Detta är några drag med borsten

Vågade inte ens borsta klart för det bara lossnar mer o mer.

Det lossnar så lätt ,fast det inte ens är tovigt utan bara glider av när man drar borsten😱

Nån som vet vad som orsakar sånt?

Jag äter ju både omega3 ,d vitamin och b12 ,är det nått annat som man behöver ?

Jag kanske behöver nått mer?

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

10 reaktioner på ”Jag tappar mitt hår

 1. Jag drabbades av alopeci areata och tappade utöver det typ hälften av håret över hela huvudet för några månader sen… Jag har börjat med ett tillskott som heter ”stora hårkuren” sedan en månad och tycker att rötterna verkar hålla fast håret mycket bättre nu, tappar inte så mkt och håret är betydligt finare. Lite fjun på väg tillbaka där jag tappat fläckar också…
  Stress utlöste nog mitt.. kom i samband med flytt. Samt förmodligen brist på lite av varje.. d-vitamin, jod, zink, kisel, järn, b-vitamin verkar funka bäst för håret för mig.
  Använder ekologiskt lavendelschampo och arganbalsam, borstar aldrig när håret är blött och tvättar försiktigt och inte så ofta, använder inte jättevarmt vatten.
  Provar även att köra lactacyd i hårbotten som en miniinpackning i duschen för att återställa balansen i huden där.
  Försöker att sova nån timme extra om natten och varva ner, inget mer kaffe på eftermiddagen.
  Det är mina bästa tips för att vända hårraset.
  ! Kram

 2. Jag tänker spontant på att du kanske inte får i dig tillräckligt med vitaminer när du äter både 5:2 och lchf i kombination. Men jag är inte utbildad inom området så vet inte säkert :)

 3. Jag tappade så mycket hår varje gång jag drog handen i håret för ett tag sedan. Det höll på i 2 veckor. Jag hade detta i två omgångar. Jag blev märkbart tunnhårig. I mitt fall var det stress (utmattad). Hörde att man kan få sådär ca 2månader efter en intensiv tid av mycket stress. Måendet och de du (inte) får i dig påverkar helt klart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons