Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Grattis Robin på din 8 årsdag.

Idag blir stora killen 8 år😊😘❤️

Som han längtat efter denna dag.

Är påväg till idre o ska hämta tårtor som han kommer bli så glad över och handla lite fika😊

Sen ska han få paket när han kommer hem från skolan😊

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

2 reaktioner på ”Grattis Robin på din 8 årsdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons