Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Dagens tårtor

För första gången så valde vi att köpa färdiga tårtor,hörde att det fanns 2 tjejer på Idre som gjorde såna så beställde ,var lite skönt att slippa göra egna😊

Så här såg dom ut.

Och i

Andra tårtan.

Och i

Sen köpte vi kakor o sånt med så vi hade gott om fika 😊

Robin fick öppna sina paket och fick sin efterlängtade skateboard😊

Sen lite skydd att ha på sig ,speciellt sen när han kommer åka ute ,men det dröjer ju lite som det ser ut 😉

Han får öva en massa inne istället😊

Sen fick han skoter ,nya handskar och pengar från flera så han kan handla själv😊

Han tyckte det var lite lite paket denna gång ,han är van att få fler men eftersom alla andra ger pengar nu o vi är dom enda som köper färdiga paket så blir det så,förklarade att han får köpa själv det ha vill ha för pengarna.

Kan ju inte göra annat men där vart det lite jobbigt o mitt samvete vart dåligt,skulle kanske ha köpt fler presenter ändå.❤️

Får se vad han handlar sen .

Tog kort när han öppnade dom från oss men får kika på dom bilderna imorgon.

Orkar inte vara vaken mer och imorgon ska vi gå till dagis men kolla igenom o ser om det vart nån bra bild när han öppnade dom så lägger jag ut lite då när vi jag kommer hem😊

Håll tummarna att det inte är så kallt😊

God natt på er🌸

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

2 reaktioner på ”Dagens tårtor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons