Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Kallt o dimmigt

Morgonen har flutit på bra,barnen vaknade lätt och åt frukost och fixade iordning sig.

Cecilia gick med skolbarnen till skolan.

Medan hon var borta fixade jag Rasmus och Sandra.

Det såg kallt ut o det var det huua.

Höll på frysa ihjäl,tänkte att nu kommer det bli gnälligt att gå men det gick jättebra.

Jag och Cecilia gick med dom o hade sällskap.

Röd näsa😂

Vet inte varför vissa kort blev mörka o några ljusa men tror det har med att jag zoomar o då blir dom ljusare.

Måste testa igen sen.😊

Framme vid dagis.

När vi lämnat dom så gick vi hem,halkade flera gånger o höll på vurpa haha men hängde på Cecilia några gånger.

Nu dricker jag te o värmer mig.

Sen blir det ut o hämta igen,hoppas det är lite varmare då😊

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

2 reaktioner på ”Kallt o dimmigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons