Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Alla friska

Nu är alla friska så alla barn kom iväg till skola och dagis idag😊

Hoppas det stannar så.

Uppe tidigt o var pigg vilket är ovanligt,kanske d-vitaminen börjar hjälpa nu😊

Fixade havregrynsgröt till alla 6 små.

Vi brukar göra gröten i tallrikar i micron men nu gjorde jag i kastrull.

Dom har själva velat ha gröt då dom inte håller sig mätta till lunch annars.

Bra o nyttigare än mackor så jag tycker det är bra😊

Flätade alla tjejers hår och sprayade som vanligt.

Har fixat disk och tvätt o nu ska jag bara sortera det rena.

Kurre gosar ner sig o har en lugn stund när barnen är borta,men efter en stund brukar han tycka det är tråkigt när inget barn är här så han blir så himla glad när alla kommer sen.😊

Är ni alla friska där ute,verkar gå en massa nu🌸

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

2 reaktioner på ”Alla friska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons