Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Skotta snö och hoppa från taket

Mikaela och Erika ville skotta av snön från lekhusets tak,det fick dom väll.

Det är inte så högt där nu när all snö är där så kör på sa jag😊

Sprang o hämtade kameran o tog lite bilder😊

Dom kastade lite snö oxå.

Sen undrade Mikaela om dom fick hoppa ner från taket i snön,först tänkte jag nä men sen kom jag på hur kul det var när man var liten så varför inte,det är ju som sagt inte högt och det är mycket snö under ,som att landa på en madrass.😊

Först hoppade Erika😊

Sen Mikaela😊

Dom tyckte det var jättekul 😂

Rasmus tittade på o skrattade haha

Nu lär man ju kolla så han inte går upp o hoppar.😉

Det blåste jättekalla vindar så dom var helt röda när dom kom in😊

Då var det mysigt att värma sig i filtar o kolla på lite film☺️

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

6 reaktioner på ”Skotta snö och hoppa från taket

  1. Ja vi har massor med snö😊
   Inte jag heller haha ,har frusit varje vinter o bara längtat till sommaren😂
   Denna vinter är första som har gått bättre 😊kanske man vant sig lite🙊
   Detsamma till dig🌸

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons