Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Äntligen

Så himla härligt att slippa väckarklockan nu på morgonen.

Man kunde ligga o dra sig länge.😊

Barnen vaknade inte förens runt 9 så det var riktigt skönt att sova länge.

Dom lekte snällt hela morgonen.

Wii spelet kom igång igen,dom har inte spelat det på länge,men blir det mycket ett tag så tröttnar man nog,så nu när det varit paus från wii ett tag så vart det helt plötsligt väldigt roligt igen😊

Mikaela och Rasmus körde ett race 😊

Erika spelade stare stable

Sophie på en ipad.

Sen ville en kompis leka så hon är där nu😊

Sandra leker med sina dockor,trots tovigt hår så tycker hon dom är jättefina😊

Vissa saknar fötter då kurre ville smaka på dom😂🙈

Men hon leker bara att dom gjort illa foten då😂

Nu ska jag strax fixa lite blåbärspaj😜

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

2 reaktioner på ”Äntligen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons