Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

-1,2 första veckan med 5:2

Nu har man klarat av första veckan,fast dumt att säga klarat av när man egentligen inte gör så mycket.😊

Men det vart -1,2 första vägningen ,vet ju att det alltid blir mer första veckan då vätska försvinner men sen hoppas jag att det kommer ligga runt 0,5 kilo i veckan,allt minus är ett plus sen hur mycket gör egentligen inget 😊

Nu blir det att fortsätta nästa vecka.

Fick hem en bok idag som jag gillar,o massa goda recept i den ser det ut av vara.

När jag börjat testa den så kommer jag att göra en egen kategori för just den maten 😊

Nu ska jag börja fixa med maten😊

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons