Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Fruktstund

Rasmus och Sandra är hemma idag oxå,lika bra att vara hemma lite extra när dom snorat😊

Passade på att äta lite äpple i lugn o ro.

En riktig mysmorgon har det varit ,kollat på lite film och myst.

Ska fixa lite mellis så det finns när skolbarnen kommer hem😊

Det snöar ute idag igen så det är inte lika kallt som innan ,vilket är skönt 😊

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

2 reaktioner på ”Fruktstund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons