Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Avfärgning pågår

Jag håller på att hjälpa Cecilia att avfärga sitt här.

Hon gör en egen variant som jag gjorde ,men citron o c-vitamin osv.

Det är bättre för håret o det funkar,man får göra det några gånger då det tar bort lite färg i taget men så värt det o billigare och bättre för håret 😊

Före och efterbilder kommer när allt är klart😊

Cilinne gjorde amerikanska plättar/pannkakor igår kväll till alla stora som var vakna.

Nått dom gjort på hemkunskapen som hon ville visa 😊

Jättegott,det kommer hon får göra igen😊

Fast med grädde till oxå😉

Min frukost idag vart mozzarella,tomat och en halv grapefrukt.

Det är typ samma frukost varje dag men gillar det verkligen.

Imorgon är det dags för andra dagen av 5:2 för denna vecka.

Känns bra 😊

Det börjar bli mer sjukt här med,2 barn till som känner sig hängiga ,får se hur det blir med skolan imorgon för dom.

Nu ska jag se om det finns nån film att se🌸

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

2 reaktioner på ”Avfärgning pågår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons