Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Äldsta och yngsta barnen

Tänk att jag är mamma till en snart 20 åring,jag som bara är 25 ju 😂😂😜😜

Sandra blir 5 i sommar o snart har jag inte ens barn på dagis längre😱 vart tog tiden vägen.

Nästa höst har jag 8 barn i skolan 😊och en på dagis (sista året)

Från alla blöjbyten och vällingar o nattvak så har man inget sånt,alla barn klarar sig nästintill själva.😊

Dom gör sin frukost ,klär på sig o borstar hår och tänder,med lite (hjälp med tänder)

Alla barn duschar själva med lite hjälp att skölja ut ibland,dock sitter alltid nån o har koll men dom kan själva.😊

Nu får man mer tid att städa o tvätta som man aldrig hann förut.

Man har kommit in i en annan fas av litet.

Det känns så mycket bättre nu 😊

Vill ni kika in på Cecilias blogg så klicka här

Glöm inte följa mig på Instagram🌸

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

2 reaktioner på ”Äldsta och yngsta barnen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons