Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

För en som inte gillar vintern

Så måste jag säga att denna vintern är så vacker,så himla mycket snö 😍

Jag jag har frusit halvt ihjäl vissa dagar men när man ser hur vackert det är så glömmer man det 😊

Det är så mycket snö att dom fått kanta sidorna på vägarna.

Det hänger istappar från fönstret .

Tänk bara hur vackert det kommer vara i påsk när det redan är så vackert nu 😍

Skulle vilja testa att gå till vattenfallet i detta o få några bra bilder där,måste ju vara himla fint där nu 😊

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

2 reaktioner på ”För en som inte gillar vintern

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons