Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Så söta dom är

Bamse och Elsa låg på datastolen när jag kom in 😊

Dom är ju bara så söta 😍

Vart frukost med mozzarella och tomat😋

Sen vart det granat äpple oxå,har verkligen fastnat för den,så gott.

Tror jag ska testa det med vispad grädde till o vips så har man fredagsmys 😍

Vet inte hur nyttig eller onyttigt granatäpple är men det spelar ingen roll,bättre en godis iallafall känner jag 😊

Barnen sover o vi har sett på en film som heter Safe heaven ,den är så bra .

Ett tips om ni vill se en bra film 😊

Nu ska jag fixa lite disk o sen sova.

Kram

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

4 reaktioner på ”Så söta dom är

  1. Granatäpple är supernyttigt! Både jag och min 4 åring ääääälskar det! Perfekt som mellis eller till helgfrukosten :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons