Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Dansa ut julen i byn

Idag var den årliga dansen i byn där barn och föräldrar dansar runt granen 😊 inte jag dock,jag fotar 😂😂

Varje år är det svinkallt just då o man fryser halvt ihjäl 😅

Idag var inget annorlunda ,det var svinkallt ute igen😉

Kollade graderna innan vi åkte o det var -27 då.

Barnen ville ändå dit dom så då vart det så😊

Tog lite kort men frös så in i norden om mina fingrar så det gick bara inte att ta fler kort så dessa får duga.

Sen kom tomten o gav barnen godispåsar ,just då hade jag ingen känsel kvar o barnen var helt röda i ansiktet så det blev att ta påsarna o bara skynda sig till bilen😊

På vägen hem var det -28 huua

Hemma myste dom i filtar en stund tills dom vart varma igen 😊

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

2 reaktioner på ”Dansa ut julen i byn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons