Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Vackra vinter,massa bilder.

Idag vart det den berömda skoterturen o vädret var det det bästa av allt.

Blå himmel o gnistrande snö 😊

Aningen kallt men det fick gå ändå 😊

Här

Kommer en massa bilder från turen 😊

Här Förbereder vi inför turen.

Här är ute på turen 😊

Så vackert😍

En liten paus😊

Selfies😊

Vägen hem😊

Kommer några filmklipp strax oxå när vi åker 😊

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

4 reaktioner på ”Vackra vinter,massa bilder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons