Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Danska filmen Karla

Barnen har en favoritfilm och även jag faktiskt.

Jag älskar barnfilmer o denna är en av dom.

Det finns iallafall 3 filmer av dessa som vi sett en massa gånger 😀

Inget av barnen förstod ju vad dom sa i början men nu gör dom det,till o med jag förstår det mesta när man sett den mer än 20 gånger minst 😂

Det är naturlig o mycket som är i en normal familj så barnen känner igen sig o tycker det är kul 😀

Så ett tips är att se den eller dom

😀

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

2 reaktioner på ”Danska filmen Karla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons