Jag har fött 10 barn på 15 år,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.

Annons

Härliga Nyårsafton

Denna dag har varit så bra,jag har verkligen njutit.

Vi sov till nästan 10:30 o sen har det varit mys o lugn o ro.

Vi har tillsammans fixat med god mat och efterrätt som vi nu har ätit 😀

Det blev kött och gratäng till middag och sen krustader med fyllning .

Vissa gillade inte dom medans andra gjorde,typ jag hehe

Nu går man o tar någon då o då ,så himla gott 😀

Maten

Krustaderna

Till efterrätt vart det cheesecake

Min absoluta favorit,kan äta hur mycket som helst av det 😀

Barnen leker och spelar på ipadsen en stund nu ,så ska vi kika på raketer kl 00.

Dricka lite alkoholfri pomac/magnum .

Vi häller upp till alla i fina plastglas sen.

Ska ta bild. 😀

Hoppas ni andra har det bra där ute 🌸

Om tiobarnsmamman

Jag heter Camilla och är 37 år. Jag vart gravid när jag var 17 år och fick mitt första barn 3 dagar efter min 18 årsdag. 10:e barnet kom när jag fyllt 33. Dom är födda 98-01-02-05-07-09-10-11-12-13. Jag bor i en by i vackra Dalarna ,nära till fjällen och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Jag skriver om min vardag med familjen och allt som hör till. Jag älskar att fota och använder min mobil Iphone 7 plus och min systemkamera Canon Eos M6. För kontakt/Samarbete maila: camillaessenmoller@gmail.com

2 reaktioner på ”Härliga Nyårsafton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons